Mordor
Mordor

menü

A nazgulok

A balrogok

A vargok

A trollok

Fórum

 

 
A valák

Melkor(Morgoth)

Manwë

ULMO

Au

Mandos

Tulkas

Oromë

Lórien

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
 
ork számláló
Indulás: 2005-01-30
 
orkidö
 
orknaptár
2018. Január
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Linkek
 
Üdv Utumnoban
Üdv utumnoban és írjál nekem!Egyébként nem vagyok pszihopata hogy csak Mordorrol és az orkokrol írok,csak ezek érdekelnek a legjobban. 
 
 
 
 
Homály fedi az eget...
 
Varázsigék

hóesésre

Furtun ,furtun sadauk!Bumdalaum sadauk!thrakatal burzum!bumdalaum sadauk.thrakatal narghaash!bumdalaum sadauk.thrakatal akülbat!furtun,furtun sadauk!

Vihar,vihar támadj!menydörgés támadj!hozz sötétséget!menydörgés támadj,hozz hideget!menydörgés támadj.hozz havat!vihar,vihar támadj!

 
test
iz
ezt a gportal csinálta e?

ja
jaja
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
test
Lezárt szavazások
 
Szauron Nagyon Titkos Naplója
Szauron Nagyon Titkos Naplója : Szauron Nagyon Titkos Naplója

Szauron Nagyon Titkos Naplója

  2005.07.26. 22:30

Nagyon nagyon titkos...

1. nap:
Elronddal töltött görbe hétvégém rosszul végzodött, miután megmondtam neki, hogy a lila nem az o színe.
5. nap:
Felvonultatták ellenem az emberek és az ugrabugra tündék utolsó szövetségét. Teljesen nyilvánvaló, hogy Elrond próbál visszavágni nekem a lila színes megjegyzés miatt. Akkor sem szívom vissza! Csak azt mondtam neki, hogy lilában úgy néz ki, mint egy cékla, és ez így is van. Semmi szükség ezen így felhúznia magát.
6. nap:
Annyira nem vészes, hogy legyozött az Utolsó Szövetség, az sem annyira vészes, hogy testetlen szemgolyóvá korcsosítottak, de egy kis szemcsepp most jól jönne! Melyik hülyének jutott eszébe hagymát hámozni idebent?!
[késobb]
Fene essen az orkokba meg a drágalátos hagymalevesükbe. Elvettem tolük a diszkógömbjüket. Á, imádok gonosz lenni!
3 millió 05. nap:
Unatkozom. A Másodkor óta várom a fickót a Középföldei Kábeltársaságtól hogy bekösse Barad-Dúrba az ISDN-t. Mivel magányos vagyok, valószínuleg a palantírhoz folyamodom a társkereso hirdetések helyett.
3 millió 07. nap:
Kukucs, mit látok hatalmas, csúnya, vérben forgó szememmel…? Valami kis izét, ami visszapillantótükörre akasztható figurára hasonlít. Az Angmari Boszorkányúr szerint az egy hobbit. Egész aranyos. Bár meglehetosen pici, de manapság én sem nézek ki úgy, hogy másokat kritizálhatnék.
3 millió 09. nap:
GRRRR!!! Az a kis tetu lenyúlta a GYURUMET!!!
[késobb]
Kiparancsoltam a Kilencet, hogy szerezzék vissza a Gyurut. Már ha elotte sikerül megkülönböztetniük a kezüket a lábuktól.
3 millió 11. nap:
Megismerkedtem egy nagyon kedves fickóval a palantíron keresztül. Igazi úriember, bár úgy látszik lekoppintotta Galadriel frizuráját, de nem számít. Végre valaki nem csak a szemgolyót látja bennem. Majd küldök neki valami csini ajándékot.
3 millió 13. nap:
El akartam hívni Szarumánt vacsorázni, de az utolsó pillanatban beparáztam, és valami olyan hülyeséget mondtam neki, hogy készítsen démoni hadsereget. Bár elég mókás figyelni, ahogy andalító zenét hegedül az orkoknak és goblinoknak a románc felgyújtása céljából; szóval egyelore még hagyom szenvedni.
3 millió 16. nap:
Lehet hogy Szarumán süket egy kicsit? Mondtam neki, remélem, hogy lassan körvonalazódik a kapcsolatunk, erre lombtalanította Vasudvardot.
3 millió 20. nap:
Valami csúcsos süvegu szakállas paraszt megpróbál beleköpni a levesembe. Hmmm. Ex-barát?
Az a gyanúm, Szarumán a vendégszobában szállásolta el. Szólnom kell Sz.-nak, hogy tisztázza a dolgot.
3 millió 21. nap:
Elrond már megint a fejébe vette, hogy katasztrofális bulit rendez. Miért nem hívott meg?!
Csak azért mert testetlen vagyok és nem tudok Twistert játszani Legolassal, még nem ok arra, hogy hanyagoljanak.
3 millió 22. nap:
Néztem a Szövetséget a palantíron keresztül. Be kell vallanom, a Gyuruhordozó tényleg tök helyes, nagy csillogó szemeivel és kis szorös lábával. Most igazán jól jönne egy test, hogy hidegzuhanyt vegyek. Habár fürdo-mániás hobbit-társa valószínuleg megölne, ha bármivel próbálkoznék.
3 millió 23. nap:
Uncsi, uncsi, uncsi. Kénytelen vagyok megint a palantírt bambulni. Gyönyöru hely ez a Mória, régebben gyakran vakációztam ott. Csúcsos süvegu ex-barát idegesnek tunik, szóltam Bélának, tartsa nyitva a száját. Úgy értem a szemét… úgy értem… Affranc.
3 millió 24. nap:
Semmi válasz Bélától. Gyanítom, hogy depis. Soha nem tudta rendezni a szerelmi életét. Mindig nyafog, és nem csinál mást, csak a naplójába irkál. Fene essen ezekbe az érzékeny démonokba, haszontalan népség.
3 millió 25. nap:
Csúcsos süvegu ex belezuhant a homályba. Kifújt a konkurencia, yee! Gyuruhordozó depis. Arathorn fia Aragorn valószínuleg szívesen felvidítaná. Nyilvánvaló hogy perverz hobbitbuzi fajta. Hát ezért halt ki Númenor vére.
3 millió 26. nap:
Szövetség Lothlórienben. Ó anyám, Galadriel, Galadriel, Galadriel. Mindig o körülötte forog a világ. Fesd ki a lábkörmeimet, Szauron. Ne nyúlj a hajamhoz, Szauron. Akarok egy csini gyurut, Szauron. Aztán meg lelépett azzal a nyápic málészájú Celebornnal. Fogadjunk, O nem tudna Hatalomgyurut kovácsolni!
Gyanítom, pofozkodós vita van kitöroben Galadriel és Legolas között, azon hogy melyikük tud kecsesebben ugrabugrálni vizeskancsót egyensúlyozva. Csak forgatom a szemem ezen a nevetséges baromságon. Inkább dobok egy kis petárdát a Végzet Hegyébe és nézem a tuzijátékot.
[késobb]
Na odanézzenek, ha ez nem a törp, ahogy épp elcsábítja Celebornt. Én mondom, hárommillió év Középföldén, de néhány dolgon még mindig meg tudok lepodni.
3 millió 29. nap:
Végre egy jó kis csihi-puhi. Kicsinált orkok: négyszáz. Gáz. Kicsinált emberek: egy. Sirály, uruk-hai!
Csak nekem tunik úgy, vagy Arathorn fia Aragorn kissé buzi?
Lehet csak nekem tunik úgy.

 
FIGYELEM!!!
 
 • Titkos naplók- *ERY MUNKÁI!!!!*
 •  
  MOHA
   
  Angmari Boszorkány-Úr
   
  Névnaptár
   
  zene
   
 • A Hét idézete
 • " Nincs élet az ürességben csak halál!" 

  (Szauron)

   
  Harry FUCK! :)
   
  <
  nazgulok a balrogok a vargok Trollok
  számláló
   
  trailerek
   
 • Szauron
 •  
  Szavazzuk meg!
  Szavazz!
  Ki a kedvenc gonoszod?

  Melkor
  Szauron
  Angmari Boszorkány-Úr
  Szauron Szája
  Fehér Szarumán
  Holtak Vezére
  Gollam
  Úgluk
  Grísnák
  Sagrat
  Szavazás állása
  Lezárt szavazások
   
  sikerkód

  az oldalam banerja

   

  <A

  href="http://utumno.gportal.hu"target=_blank><IMG

  src="http://movies.galaraf.net/LOTR/anigifs/Mordor2.gif"></A><script language="JavaScript"><!--

  if(navigator.appName=="Netscape"){

  document.write('<embed src="http://audiblebeauty.net/rings/balrogmorgoth.mp3" autostart="true" loop="2" hidden="true"></embed>');}

  else if(navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer"){

  document.write('<embed src="http://audiblebeauty.net/rings/balrogmorgoth.mp3" autostart="true" loop="2" hidden="true"></embed>');}

  else{

  document.write('<embed src="http://audiblebeauty.net/rings/balrogmorgoth.mp3" autostart="true" loop="2"></embed>');}

  //-->

  </script>

  <noscript><embed src="http://audiblebeauty.net/rings/balrogmorgoth.mp3" autostart="true" loop="2"></embed></noscript>

  <noembed><bgsound src="http://audiblebeauty.net/rings/balrogmorgoth.mp3" loop=2></noembed>

  baner2: entes

  <A

  href="http://utumno.gportal.hu"target=_blank><IMG

  src="http://movies.galaraf.net/LOTR/anigifs/EntMarch.GIF"></A> <script language="JavaScript"><!--

  if(navigator.appName=="Netscape"){

  document.write('<embed src="http://audiblebeauty.net/rings/lastmarch.mp3" autostart="true" loop="1" hidden="true"></embed>');}

  else if(navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer"){

  document.write('<embed src="http://audiblebeauty.net/rings/lastmarch.mp3" autostart="true" loop="1" hidden="true"></embed>');}

  else{

  document.write('<embed src="http://audiblebeauty.net/rings/lastmarch.mp3" autostart="true" loop="1"></embed>');}

  //-->

  </script>

  <noscript><embed src="http://audiblebeauty.net/rings/lastmarch.mp3" autostart="true" loop="1"></embed></noscript>

  <noembed><bgsound src="http://audiblebeauty.net/rings/lastmarch.mp3" loop=1></noembed>

   

   
  balrog galéria
   

  Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!