Mordor
Mordor

menü

A nazgulok

A balrogok

A vargok

A trollok

Fórum

 

 
A valák

Melkor(Morgoth)

Manwë

ULMO

Au

Mandos

Tulkas

Oromë

Lórien

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
 
ork számláló
Indulás: 2005-01-30
 
orkidö
 
orknaptár
2017. December
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Linkek
 
Üdv Utumnoban
Üdv utumnoban és írjál nekem!Egyébként nem vagyok pszihopata hogy csak Mordorrol és az orkokrol írok,csak ezek érdekelnek a legjobban. 
 
 
 
 
Homály fedi az eget...
 
Varázsigék

hóesésre

Furtun ,furtun sadauk!Bumdalaum sadauk!thrakatal burzum!bumdalaum sadauk.thrakatal narghaash!bumdalaum sadauk.thrakatal akülbat!furtun,furtun sadauk!

Vihar,vihar támadj!menydörgés támadj!hozz sötétséget!menydörgés támadj,hozz hideget!menydörgés támadj.hozz havat!vihar,vihar támadj!

 
test
iz
ezt a gportal csinálta e?

ja
jaja
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
test
Lezárt szavazások
 
Melkor naplószerű bejegyzései a Másodkor és Harmadkór fordulójáról
Melkor naplószerű bejegyzései a Másodkor és Harmadkór fordulójáról : Melkor naplószerű bejegyzései a Másodkor és Harmadkór fordulójáról

Melkor naplószerű bejegyzései a Másodkor és Harmadkór fordulójáról

  2005.07.09. 20:35

Bámulós propaganda *ERY MUNKÁJA!*

Melkor naplószerű bejegyzései a másod és haramadkor fordulójáról

A történet írója: Ery (www.tolkien.hu)
avagy ami a bámulós propagandából kimaradt
Melkor naplószerű bejegyzései a másod-harmadkor fordulójáról.

II/ Mittudomén mikor.
Fene lassan jutnak el hozzám az információk. Ráadásul sűrűn kell testet cserélnem, ugyanis itt vagyok a Bakacsin... Vakarékerdőben. Ilyen súlyosan bámulósfertőzött vidékkel még nem találkoztam! esküszöm ezektől még a vanyák is jobbak! Gyakorlatilag hetente váltok testet. Nem akarok itt maradniiii!
II/ Még mindig nemtudom mikor, de a tűréshatárom közelében az tuti.
Hála az égnek küldöttség érkezett Völgyzugolyból, így meg tudtam lépni.
II/ Nem érdekel, hogy mikor.
Pihenek, pihenek, pihenek! Völgyzugoly jó hely, legalábbis a Vakarékerdőhöz képest. Elrond elég tűrhető, csaknéha száll el az agya, de mindegy... Dolgozunk rajta.
II/ Mindegy mikor.
Végre!!! Megkaptam Szauron jelentéseit! Igaz későn, de sebaj... Kezd tisztulni a kép! Ezek szerint a ványadtak gründoltak egy szigetet az embereknek Valinorhoz közel. S ezek az emberek elég ostobák voltak ahhoz, hogy Szauront odavigyék fogolynak? Hurrá!!! Lesz egy előretolt támaszpontom!
II/ Még mindig nincs naptáram, szóval nem tudom, hogy mikor.
Nem lesz. Szauron elbökte... már megint. Hiába no sose volt jó végjátékos... Túlheccelte az embereket, azok meg megtámadták a ványadtakat... mintha lett volna esélyük...
Honnan is ismerős nekem ez a szitu? Jah! szegény Fingolfin...
Más
Közben kiderült mit is óberkodott Szauron. Gyűrűbizniszbe fogott. Hát nem is tudom... ötletnek nem rossz. Kissé utánalesek a dolognak.
II/ Nagy hadikészülődések közepette, de még mindig nemtudom mikor és ez már nagyon idegesít.
Vonulnak a produktívak meg az emberek Szauron ellen. Engem is kapacitáltak, hogy menjek, de ez a sors csúnya fintora lenne. Én egy produktív bőrében küzdjek Szauron ellen??? Játszak 5. hadoszlopot? Játszom! Megyek! Segítek Szauronnak megnyerni ezt a csatát.
II/Ideges vagyok és nemérdekel mikor.
Mégsem mehetek. Túl fiatal vagyok. Valakinek itthon is kell maradnia. Testetcseréltem, hogy egy másikkal menjek, de a szerencsétlennek eltört a lába. Pech. A Főnök úgytűnik nemakarja, de nemérdekel. Mentem egy harmadikkal! A dezinformálás sikerült, de az emberek végül megnyerték a csatát. El vagyok keseredve...megyek vissza a "régi" testembe.
III/1 Végre új időszámítás van! Szauront legyőzték, ezzel van tele a helyi sajtó... Mindenki Happy csak én vagyok szomorú. Elrond henceg, pedig tudnék én mesélni róla... pl. rosszul vezényelte be a nyilzáport meg ilyenek...
III/15 Utánanéztem a gyűrűknek. Celebrimbor nem tudta meghazudtolni önmagát, mármint nolda vérét ést azt az arrogáns apját (esküszöm az a fickó Durcifiú II. rosszabb kivitelben). Szóval csinált három gyűrűt: tűz, víz, levegő (Ezek ennyire bele vannak pistulva szilmarilokba? Mert, hogy ezek a szilmarilok light az is tuti!). A tulajdonoskra is rákerestem, persze szolidan, mert a régi trükköket sajnos nem alakalmazhatom.
III/25
Megvan! A Vízgyűrűje Nerwenkénél van. Hát a vizestálas trükk óta ez logikus.
Egek! Akkorát kacagtam, hogy majdnem lebuktam. A Tűz gyűrűt Círdan kapta! Egy teler! Namármost Alqualonde után tűzgyűrűt adni egy telernek... Én sem lehettem volna gonoszabb. A levegő gyűrűje, pedig itt van az orrom előtt. Elrond szereti csillogtatni. Kilestem, és láttam, hogy néha simogatja és beszél hozzá!
Jobb lesz ha visszavonulok mert Elrond nevelt lánya egyre sötétebben néz rám... csak nem gyanakszik? Hamarosan meglátogatom Nerwenkét és talán felfedem előtte magam.

De hol lehet Szauron?

 
FIGYELEM!!!
 
 • Titkos naplók- *ERY MUNKÁI!!!!*
 •  
  MOHA
   
  Angmari Boszorkány-Úr
   
  Névnaptár
   
  zene
   
 • A Hét idézete
 • " Nincs élet az ürességben csak halál!" 

  (Szauron)

   
  Harry FUCK! :)
   
  <
  nazgulok a balrogok a vargok Trollok
  számláló
   
  trailerek
   
 • Szauron
 •  
  Szavazzuk meg!
  Szavazz!
  Ki a kedvenc gonoszod?

  Melkor
  Szauron
  Angmari Boszorkány-Úr
  Szauron Szája
  Fehér Szarumán
  Holtak Vezére
  Gollam
  Úgluk
  Grísnák
  Sagrat
  Szavazás állása
  Lezárt szavazások
   
  sikerkód

  az oldalam banerja

   

  <A

  href="http://utumno.gportal.hu"target=_blank><IMG

  src="http://movies.galaraf.net/LOTR/anigifs/Mordor2.gif"></A><script language="JavaScript"><!--

  if(navigator.appName=="Netscape"){

  document.write('<embed src="http://audiblebeauty.net/rings/balrogmorgoth.mp3" autostart="true" loop="2" hidden="true"></embed>');}

  else if(navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer"){

  document.write('<embed src="http://audiblebeauty.net/rings/balrogmorgoth.mp3" autostart="true" loop="2" hidden="true"></embed>');}

  else{

  document.write('<embed src="http://audiblebeauty.net/rings/balrogmorgoth.mp3" autostart="true" loop="2"></embed>');}

  //-->

  </script>

  <noscript><embed src="http://audiblebeauty.net/rings/balrogmorgoth.mp3" autostart="true" loop="2"></embed></noscript>

  <noembed><bgsound src="http://audiblebeauty.net/rings/balrogmorgoth.mp3" loop=2></noembed>

  baner2: entes

  <A

  href="http://utumno.gportal.hu"target=_blank><IMG

  src="http://movies.galaraf.net/LOTR/anigifs/EntMarch.GIF"></A> <script language="JavaScript"><!--

  if(navigator.appName=="Netscape"){

  document.write('<embed src="http://audiblebeauty.net/rings/lastmarch.mp3" autostart="true" loop="1" hidden="true"></embed>');}

  else if(navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer"){

  document.write('<embed src="http://audiblebeauty.net/rings/lastmarch.mp3" autostart="true" loop="1" hidden="true"></embed>');}

  else{

  document.write('<embed src="http://audiblebeauty.net/rings/lastmarch.mp3" autostart="true" loop="1"></embed>');}

  //-->

  </script>

  <noscript><embed src="http://audiblebeauty.net/rings/lastmarch.mp3" autostart="true" loop="1"></embed></noscript>

  <noembed><bgsound src="http://audiblebeauty.net/rings/lastmarch.mp3" loop=1></noembed>

   

   
  balrog galéria
   

  Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com