Mordor
Mordor

menü

A nazgulok

A balrogok

A vargok

A trollok

Fórum

 

 
A valák

Melkor(Morgoth)

Manwë

ULMO

Au

Mandos

Tulkas

Oromë

Lórien

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat
 
ork számláló
Indulás: 2005-01-30
 
orkidö
 
orknaptár
2017. Augusztus
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
 
Linkek
 
Üdv Utumnoban
Üdv utumnoban és írjál nekem!Egyébként nem vagyok pszihopata hogy csak Mordorrol és az orkokrol írok,csak ezek érdekelnek a legjobban. 
 
 
 
 
Homály fedi az eget...
 
Varázsigék

hóesésre

Furtun ,furtun sadauk!Bumdalaum sadauk!thrakatal burzum!bumdalaum sadauk.thrakatal narghaash!bumdalaum sadauk.thrakatal akülbat!furtun,furtun sadauk!

Vihar,vihar támadj!menydörgés támadj!hozz sötétséget!menydörgés támadj,hozz hideget!menydörgés támadj.hozz havat!vihar,vihar támadj!

 
test
iz
ezt a gportal csinálta e?

ja
jaja
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
test
Lezárt szavazások
 
Melkor kommentárja Galadriel naplójához
Melkor kommentárja Galadriel naplójához : Melkor kommentárja Galadriel naplójához

Melkor kommentárja Galadriel naplójához

  2005.07.09. 20:19

Ismét egy sor röhögés *ERY MUNKÁJA!*

Melkor kommentárja Galadriel Naplójához

A Történet írója: Ery (www.tolkien.hu)
Melkor kommentárja Galadriel Naplójához

Nos ma rendkívül érdekes élményben volt részem. Fülembe jutott, hogy Yavi anatómia órát kíván tartani az F szekció gyermekeinek. Úgyéreztem ott a helyem! Egyrészt talán növelni tudom a reputációmat a kölyköknél, másrészt jobb egy benfentestől megtudni a hiányzó részleteket, hiszen a jó vala holtig tanul, (vagyis mindig) s nincs felesleges információ, csak később hasznosítható.

De hogy a lényegre térjek, már ott voltak a gyerekek, sőt Feanor és Finarfin is (Fingolfin érthető okok miatt távol volt [még mindg lábadozik]).
Na ekkor már kezdtem gyanakodni, hogy itt valami balhé lesz, hiszen ha Nerwenke és Feanor együt van abból nagy hajtépés várható a szó mindkét értelmében. Megjegyzem a többi ványadt is így gondolhatta, hiszen megjelent Aule mellett, Tulkas és Ulmo. Sőt! Manwe őmagassága is le méltoztatott szállni fenséges trónusáról, hogy az üdítő hegyi levegőt felcserélje a - mi szegény alanttasok által szívott - tírionira.

Szóval felállt a nehéztüzérség. Talán ennek is betudható, hgy Feanor - magához mérten persze - elég nyugodtan viselkedett, legalábbis kezdetben.

Mint az várható volt az F szekció gyermekei elég tartózkodóan viselkedtek velem, főleg Feanor csemetéi mutattak hűvös magatartást. Maedhros pl. nem volt hajlandó kezet fogni velem! No ezt megjegyeztem magamnak. A kis önérzetes... Eljön még az az idő mikor sajnálni fogja, s azt fogja kívánni bárcsak megtehetné!

Az anatómia óra egészen érdekes volt, bár az elején nehezen ment a jegyzetelés mert Nerwenke volt a szemléltető ábra. Huhh. Ez a fruska mennyire szép... lehet, hogy kezdek pedofil lenni??? Ez persze a többieknek is feltűnt, s hallgathattam egy csomó kaján megjegyzést, persze csak a ványadtaktól, mert a többiekre elég volt szigorúan ránéznem. Főleg Ulmo és Tulkas járt elöl a poénokban.
No de gyorsan magamhoz tértem és bősz jegyzetelésbe kezdtem. Kiderült, hogy nem is tévedtem olyan sokat, csak pár fontos részletben.

A Feanor nevű időzített bomba azonban még nálam is rosszabbul bírta a terhelést és hamarosan felrobbant. Vagyis Durcifiúból kitört a hajmánia de úgy, hogy Tulkasszal együtt kellett Nerwenkét megvédenünk (Később Tulkas négyszemközt elmondta, hogy mélyen megbánta ezt az elhamarkodott jócselekedetet, hiszen legszívesebben maga tépné ki Nerwenke haját, hogy végre megnyugodjon Valinor. Hozzáfűzte, hogy azóta nem volt ennyire ideges mióta lekapcsoltam a közvilágítást.)

Közben Feanor mint apa teljesen leszerepelt, mármint ami a gyereknevelést illeti. Persze kíméletlenül kihasználtam a helyzetet s ebben a többi ványadt is lelkes partner volt (ha a bősz helyeslést is hozzávesszük). Szegény Feanor... kevés hiányzott, hogy meg ne üsse a guta...

Közben kis baj is történt, de szerencsére sikerült végül valamennyire eltussolni, bár túl nagy újdonságot csak a produktív népségnek jelentett.
Sajnos elszóltam magam, s kiderült, hogy honnan van az ismeretem a bámulósok anatómiáját illetően. A vérátömlesztésnél szúrtam el a dolgot. Mikor az első bámulósokat vizsgáltam az első bemetszést túl mélyre ejtettem s gyors vérpótlásra volt szükség, ráadásul a segédem nem is takarított rendesen így kész kupi volt a laborom, szóval az eredmény egy farkasvérrel és növényi oldattal újratöltött bámulós lett. Ebből lett az O.R.K. 1.0 modell (Oltári Rossz Kreatura), de ezt később még fejlesztettem. Így hasznos figurákat alkottam végül.

Szóval minden kellemetlenség ellenére jól végződött az óra, s felírtam néhány tippet, hogy miként módosíthatom a mostani O.R.K. 6.2-es modellt.
Persze Durcifiú sértődötten vonult el a családjával, az én reputációm pedig mélypontra zuhant, de sikerült megmagyaráznom a kis hiszékenyeknek, hogy mélyen megbántam tettemet (no persze!) s letöltöttem érte a büntetésemet. Hála Erunak Nerwenke ezúttal megosztotta az erejét a társaságra való tekintettel, így mindenki nyugodt lélekkel térhetett haza.

Csak nekem volt egy kis fejfájásom.

Köszönet illeti Namariét, aki nélkül ez a naplórészlet nem jött volna létre.

 
FIGYELEM!!!
 
 • Titkos naplók- *ERY MUNKÁI!!!!*
 •  
  MOHA
   
  Angmari Boszorkány-Úr
   
  Névnaptár
   
  zene
   
 • A Hét idézete
 • " Nincs élet az ürességben csak halál!" 

  (Szauron)

   
  Harry FUCK! :)
   
  <
  nazgulok a balrogok a vargok Trollok
  számláló
   
  trailerek
   
 • Szauron
 •  
  Szavazzuk meg!
  Szavazz!
  Ki a kedvenc gonoszod?

  Melkor
  Szauron
  Angmari Boszorkány-Úr
  Szauron Szája
  Fehér Szarumán
  Holtak Vezére
  Gollam
  Úgluk
  Grísnák
  Sagrat
  Szavazás állása
  Lezárt szavazások
   
  sikerkód

  az oldalam banerja

   

  <A

  href="http://utumno.gportal.hu"target=_blank><IMG

  src="http://movies.galaraf.net/LOTR/anigifs/Mordor2.gif"></A><script language="JavaScript"><!--

  if(navigator.appName=="Netscape"){

  document.write('<embed src="http://audiblebeauty.net/rings/balrogmorgoth.mp3" autostart="true" loop="2" hidden="true"></embed>');}

  else if(navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer"){

  document.write('<embed src="http://audiblebeauty.net/rings/balrogmorgoth.mp3" autostart="true" loop="2" hidden="true"></embed>');}

  else{

  document.write('<embed src="http://audiblebeauty.net/rings/balrogmorgoth.mp3" autostart="true" loop="2"></embed>');}

  //-->

  </script>

  <noscript><embed src="http://audiblebeauty.net/rings/balrogmorgoth.mp3" autostart="true" loop="2"></embed></noscript>

  <noembed><bgsound src="http://audiblebeauty.net/rings/balrogmorgoth.mp3" loop=2></noembed>

  baner2: entes

  <A

  href="http://utumno.gportal.hu"target=_blank><IMG

  src="http://movies.galaraf.net/LOTR/anigifs/EntMarch.GIF"></A> <script language="JavaScript"><!--

  if(navigator.appName=="Netscape"){

  document.write('<embed src="http://audiblebeauty.net/rings/lastmarch.mp3" autostart="true" loop="1" hidden="true"></embed>');}

  else if(navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer"){

  document.write('<embed src="http://audiblebeauty.net/rings/lastmarch.mp3" autostart="true" loop="1" hidden="true"></embed>');}

  else{

  document.write('<embed src="http://audiblebeauty.net/rings/lastmarch.mp3" autostart="true" loop="1"></embed>');}

  //-->

  </script>

  <noscript><embed src="http://audiblebeauty.net/rings/lastmarch.mp3" autostart="true" loop="1"></embed></noscript>

  <noembed><bgsound src="http://audiblebeauty.net/rings/lastmarch.mp3" loop=1></noembed>

   

   
  balrog galéria
   

  Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Nem értesz a CSS kódokhoz/nem tudod egyedül fenntartani oldalad/szeretnél egy társszerkesztõt? Írj nekem! - sakura-ec.gp    *****    ISMERD MEG A GYÖNYÖRÛ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNÕT, ALICIA VIKANDERT, AKI A 2018-AS TOMB RAIDER LARA COFTJÁT FOGJA ALAKÍTANI!    *****    "Céljuk fellelni az Egyesülés Pengéjének darabjait, és újra felemelni a Lidérckirályt."    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.